maandag 20 juni 2011

21.06.2011 Begin van de zomer/Langste dag

Morgen is het 21 juni. Het begin van de sterrenkundige zomer. Ik schrijf bewust sterrenkundige want het weer is nou niet echt zomers te noemen. Dat brengt me automatisch op regen. In combinatie met brievenbussen kom je dan al snel op lekken.

Regelmatig wordt de vraag gesteld of een brievenbus waterdicht is. Het antwoord is eigenlijk heel simpel; Nee!! Er is geen enkele brievenbus in alle soorten regen waterdicht. Het is helemaal afhankelijk van de prijs die u uit wilt geven voor een brievenbus. Ook voor waterdichtheid geldt een simpele stelregel: Hoe duurder de bus, hoe waterdichter hij is.

Daarnaast is het van belang waar de brievenbus staat of hangt; Hangt hij vol in de wind en slagregen, of hangt hij beschut tegen uw huis aan. U zult begrijpen dat een brievenbus van € 35,- die vol in de wind en slagregen hangt eerder voor natte post zorgt dan een brievenbus van € 100,- die beschut naast uw voordeur hangt. Daar staat uiteraard tegen over dat een brievenbus van € 100,- die vol in de slagregen hangt ook zorgt voor natte post en een brievenbus van € 35,- die veilig beschut tegen uw voordeur hangt zal ook minder kans op natte post opleveren.

Daarnaast wordt vaak de vraag gesteld of we een brievenbus hebben die "hufterproof" is; Ook hier is het antwoord heel simpel: Nee!

Geen enkele brievenbus is bestand tegen hufters. Uiteraard kunnen ze allemaal tegen een stootje, maar als er 4 opgeschoten jongeren tegenaan gaan trappen, dan begeeft elke brievenbus het.

Uiteraard kom ik wel weer met een oplossing: Bobi brievenbussen worden gefabriceerd in Finland en zijn een echt scandinavisch produkt. Ze zijn dus ook getest op de extreme weers omstandigheden in Finland. Daarom kan ik met recht zeggen dat Bobi brievenbussen heel goed waterdicht zijn. Ook zijn ze gemaakt van dikker staal dan andere brievenbussen waardoor ze meer hufterproof zijn.

Daarom dit weekend: Alle Bobi brievenbussen in de aanbieding. 10% extra korting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten